Weerterbergen tijdelijk zonder water

Voor de tweede keer deze maand heeft vakantiepark De Weerterbergen zondag te maken gehad met een grote storing.

Zondagmorgen werd het vakantiepark getroffen door een waterstoring. Rond 6.00 uur was bij de vakantiewoningen op het park de waterdruk weggevallen.

Roompot schakelde de technische dienst in van Meulen Bouwbedrijf om de storing te verhelpen. Ter plaatse bleek er een machinekamer vol water te staan. De ruimte werd leeggepompt en de oorzaak gevonden. Vermoedelijk ligt er een verband met de grote stroomstoring die tijdens de jaarwisseling optrad op het vakantiepark.

Rond 10.00 uur was de storing verholpen. In de tussentijd konden de vakantiegangers gratis water ophalen in de supermarkt van het vakantiepark. De medewerkers van het park en een beveiliger stonden klaar om de gasten te woord te staan.