Werkzaamheden aan verlichting

Vanaf maandag 20 januari wordt er onderhoud verricht aan de openbare verlichting op de Ringbanen in Weert.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, moet de verlichting branden. Hierdoor zal de verlichting op de Ringbanen en enkele omringende straten een aantal dagen aan blijven.

Verlichting

De verlichting op de Ringbanen wordt in de loop van zondagmiddag 19 januari ingeschakeld. Het is mogelijk dat ook in een aantal omringende straten de verlichting aangaat, aangezien deze lampen op hetzelfde net zijn aangesloten. De verlichting brandt dan 24 uur per dag.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het deels vervangen van de lampen door LED lampen en het opsporen en oplossen van problemen in het energienet.

De werkzaamheden nemen enkele dagen in beslag. Tijdens de werkzaamheden kunnen er tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals aangepaste snelheid, worden genomen. Zodra alle werkzaamheden gereed zijn, gaat de verlichting weer volgens normaal schema branden.