Win kaarten show Hillbilly Moonshiners

Winactie – Na vijf uitverkochte edities van ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’ en diverse optredens op grote internationale podia en festivals, komen The Hillbilly Moonshiners terug naar Weert! De kaartverkoop voor het concert verloopt zeer voorspoedig, maar WdG mag enkele tickets weggeven.

Op zaterdag 28 maart brengt de band een ode aan de Britse folkband Mumford and Sons, bekend van wereldhits als ‘I Will Wait’, ‘Little Lion Man’ en natuurlijk ‘The Cave’. The Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band. De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourde de band door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget (Budapest, Hongarije) en in de Megatent van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Wil je kans maken op gratis kaarten? Vul dan het onderstaande formulier in. Onder alle inzendingen worden 4 x 2 kaarten verloot.

Meer informatie en tickets via: https://www.debosuil.nl/programma/hillbilly-mumford/.

Update: de prijsvraag is beëindigd. De winnaars zijn reeds per mail geïnformeerd.

De winnaars:
– B. Kessels
– J. Schram
– K. Jacobs
– Z. Martens

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 26 januari 2020. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar wordt gedeeld met The Hillbilly Moonshiners. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.