Infomarkt Gezondheidscentrum Leuken

Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert het nieuwe Gezondheidscentrum Leuken op de locatie van het Integraal Kindcentrum Leuken (school IKC Leuken) aan de Middelstestraat 77 van 10.00 tot 13.00 uur een laagdrempelige kennismakingsmarkt voor senioren woonachtig op Groenewoud en Leuken maar alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd.

De nieuwe partners van het gezondheidscentrum heten iedereen van harte welkom en maken graag kennis met iedereen. Onder het genot van een kopje koffie en thee en een lekker stuk vlaai kun je op het gezellig ingericht marktplein in de centrale hal op een ontspannen wijze kennismaken met de mensen van het gezondheidscentrum en aangesloten organisaties die in de wijk actief zijn in de zorg.

Zo nemen Huisartsenpraktijk Hamelers & Renzema, Tandzorg Leuken, Jouwfysio, Ergotherapie Weert, Susanne Maas Praktijk voor Ergotherapie, Bruekers Logopedie, Land van Horne en Groene Kruis thuiszorg, Diëtiste Vivi la Vita, Wijkapotheek Leuken, Punt Welzijn, Wijkraad Leuken en UWassistent deel aan de kennismakingsmarkt.

Het gezondheidscentrum heeft dit initiatief samen met de zorgpartners in de wijk genomen om samen te werken aan goede zorg in de wijk en vooral informatie en ondersteuning te bieden bij het prettig zelfstandig thuis wonen en alles wat we samen kunnen doen om zo lang mogelijk vitaal te blijven, ieders naar eigen vermogen.

Ze hopen jou te mogen ontmoeten op zaterdag 18 januari 2020 tussen 10.00 en 13.00 uur.