Foto: dolgelukkige baasjes van Chico

Het vermiste hondje Chico is terecht. Zaterdagochtend waren er dan ook tranen van geluk bij de baasjes.

Chico wist vorig weekend te ontkomen aan hun baasjes in natuurgebied de Budeler- en Weerterbergen. De chihuahua raakte verdwaald en raakte zoek. De dagen daaropvolgend werd met meerdere mensen gezocht naar de vermiste Chico. Er werd een speurhond ingezet en zelfs de brandweer bood een helpende hand bij een vijver.

Zaterdagochtend kreeg de dochter van de baasjes een zichtmelding. “Ze is direct in de auto gestapt en heeft ons gebeld. Ik heb haar gelokt en hun zijn op afstand gebleven. Ná drie kwartier kwam ze naar me toe en kon ik haar pakken. We zijn net bij de dierenarts geweest, haar voetzooltjes zijn behoorlijk versleten, maar dit komt weer goed. Verder is ze helemaal in orde. Ze is wel een halve kilo afgevallen, maar dat komt er wel weer bij. Wij zijn zó blij”, aldus een van de dolgelukkige baasjes.

De baasjes bedanken iedereen voor hun medeleven 😘