BNNVARA te gast bij Koalaschool

Plaats een reactie
Foto via: facebook.com/Koalaschoolvoornieuwkomers/

‘Wauw’, het nieuwe educatieve project van BNNVARA, is van dinsdag 10 maart t/m vrijdag 13 maart te gast op de Koalaschool, de school voor nieuwkomers bij het AZC in Weert.

‘Wauw’ is een project, waarbij kwetsbare kinderen spelenderwijs de kans krijgen om hun eigen talenten te ontdekken. In nauwe samenwerking met Marthas Theatre World wil BNNVARA kinderen, door middel van dansen, acteren en zingen, een extra steuntje in de rug geven. De gezamenlijke afsluiting van ‘Wauw’ (in het bijzijn van ouders) vindt plaats op vrijdagmiddag in het theater op het AZC terrein. Aanvang: 14.00 uur.

Het ‘Wauw project’ staat onder leiding van Desiree Derrez. Zij is jarenlang eindredacteur geweest van Kinderen voor Kinderen. Thans richt zij zich op speciale projecten binnen BNNVARA. BNNVARA is de hoofdsponsor ‘Wauw’.

Over ‘Wauw’

Het project is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn zich te kunnen ontwikkelen binnen de zgn. ‘Performing Arts’. Een aantal voorbeelden: kinderen in een AZC, kinderen die doof of slechthorend zijn, kinderen met een fysieke beperking, groepen kinderen die financieel geen mogelijkheden hebben, kinderen die blind of slechtziend zijn, kortom voor ieder kind dat minder kansen heeft. Hierbij gaat het om groepen kinderen en niet om individuele aanvragen.
Bij het Wauw project gaat het om drie dingen: plezier, educatie en persoonlijke ontwikkeling. In het wauw project gaan deze hand in hand.
De algemene doelen van het Wauw project zijn:
• Fysieke en dansante vorming
• Muzikale ontwikkeling
• Taalontwikkeling
• Sociale en maatschappelijke vorming
• Algemene ontwikkeling

Zie ook: https://www.bnnvara.nl/wauw/videos/517867

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie