Gewijzigde huisvuilroute carnaval

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Met carnaval is het stadhuis van Weert beperkt geopend en de overige gemeentelijke diensten zijn gesloten. Het ophalen van het huisvuil gebeurt in de carnavalsweek op andere dagen.

Openingstijden

Het stadhuis is op maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020 gesloten. Ook de avondopenstelling op maandag 24 februari komt daardoor te vervallen. Afdeling Publiekszaken van het stadhuis is op deze dagen wel open, van 10.00 tot 10.30 uur. Dit is alleen voor aangiftes van geboorte en overlijden. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

De Vraagwijzer, Milieustraat, dependance Stramproy en de studiezaal en kantoren van het Gemeentearchief zijn gesloten op 24 en 25 februari. Gemeentemuseum Weert is langere tijd dicht vanwege renovatie.

Vanaf woensdag 26 februari kunt u weer terecht tijdens de normale openingstijden. Kijk voor deze informatie en het maken van een afspraak op onze contactpagina.

Ophalen huisvuil

In de carnavalsweek wordt het huisvuil op een andere dag opgehaald dan je gewend bent. In het onderstaande overzicht staat op welke dag Renewi uw huisvuil ophaalt.

Normale ophaaldag > Verschuift naar
Maandag 24 februari > Zaterdag 22 februari
Dinsdag 25 februari > Woensdag 26 februari
Woensdag 26 februari > Donderdag 27 februari
Donderdag 27 februari > Vrijdag 28 februari
Vrijdag 28 februari > Zaterdag 29 februari

De bovenstaande data gelden voor de gemeente Weert. Voor Cranendonck kijk op https://afvalkalender.cranendonck.nl/, voor Nederweert op https://www.nederweert.nl/inwoners/huisvuil-2020_45554/ en voor Leudal op https://www.leudal.nl/afvalinzameling.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie