Brandweer redt jongen uit boom

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – (Foto’s) In bomen klimmen hoort bij de jeugd. In die levensfase ga je graag op ontdekkingstocht, zo ook een jongen in Maarheeze.

De jongen liep met zijn vrienden door een bosperceel aan de Sterkselseweg in Maarheeze. De jongen ging de uitdaging aan om eens in een boom te klimmen. Echter op zo’n 5 meter hoogte kwam onverwacht de schrik. De jongen durfde niet meer naar beneden te klimmen. Z’n vrienden besloten om de brandweer te bellen.

De brandweer slaagde erin om de geschrokken jongen door middel van een ladder naar beneden te krijgen. Hij had ongeveer een half uur in de boom gezeten. Eenmaal met de voetjes op de grond mocht de jongeman van de schrik bekomen in de brandweerwagen. Daar werd even gewacht op zijn ouders.
[nggallery id=’8983′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie