Drie auto’s botsen in Ittervoort

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Ittervoort – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag rond 17.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Napoleonsweg in Ittervoort.

Net voor de rotonde bij het industrieterrein had een kop-staart botsing plaatsgevonden waarbij drie personenauto’s tegen elkaar waren gebotst. Twee beschadigde voertuigen moesten worden afgesleept door een berger. De politie en een wegbeheerder van de provincie Limburg regelden het verkeer.

Een vrouw werd tijdens de afhandeling van het ongeval onwel. Een Rapid Responder van de ambulancedienst heeft haar ter plaatse medisch gecontroleerd waarna ze elders op een adres in de buurt is opgevangen.

[nggallery id=’9029′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie