Eynder Pieck Festeyn krijgt 2e editie

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Na een geslaagde eerste editie van het Eynder Pieck Festeyn komt er een vervolg, zo meldt de organisatie deze week. In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 vindt er een tweede editie plaats van dit winterse kerstevenement met voor ieder wat wils.

Vorig jaar trok het Eynder Pieck Festeyn zo’n 3.500 bezoekers en is daarmee een geslaagd evenement dankzij de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers, figuranten, muzikanten, koorleden, artiesten en standhouders. Daarom heeft Dorpsraad Eind samen met Openluchtmuseum Eynderhoof en de vijf deelnemende verenigingen besloten om een vervolg te geven aan deze unieke samenwerking.

Het doel om de saamhorigheid van Nederweert-Eind te bevorderen, de deelnemende verenigingen financieel te versterken en de relatie tussen Eynderhoof en haar omgeving hechter te maken staat wederom centraal. Alle partijen die vorig jaar deelnamen, hebben al vol enthousiasme toegezegd om mee te doen.

De Oudhollandse taferelen van Anton Pieck krijgen weer een prominente rol tijdens dit evenement. Over de precieze invulling wordt de komende maanden nog nagedacht en in de weken voor het evenement gecommuniceerd. Houd de pagina van Eynderhoof en de facebookpagina Eynder Pieck Festeyn in de gaten voor meer details.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie