(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag rond 5.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Noord in Weert.

In de rijrichting van Nederweert naar Weert had bij de verkeerslichten ter hoogte van Kampershoek een kop-staart botsing plaatsgevonden. De brandweer werd gealarmeerd om bijstand te bieden omdat het slachtoffer mogelijk uit het voertuig bevrijd moest worden.

Eenmaal ter plaatse kon de bestuurder van de auto, die van achteren was aangereden, met een helpende hand het voertuig verlaten. De bestuurder van de auto, die achterop zijn voorganger was gereden, kwam met de schrik vrij. De brandweer assisteerde bij het reinigen van het wegdek.

De gewonde bestuurder met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De twee auto’s raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De Ringbaan-Noord moest tijdelijk voor een klein deel worden afgesloten, maar is inmiddels weer open.

Video via Youtube

https://youtu.be/fezFSWHnRrY