Groeiend Pro-Light bouwt groter pand

Pro-Light in Weert, specialist in creatieve en innovatieve verlichting is uit haar jasje gegroeid. Ze gaan daarom een nieuwbouwpand realiseren op bedrijventerrein Centrum-Noord. Sterker nog, ze zijn al begonnen.

Begin januari hebben ze officieel de bouwvergunning ontvangen voor de realisatie van het nieuwe bedrijfspand. Meteen na dit bericht is men gestart met de eerste werkzaamheden. Een droom van het bedrijf wordt op een steenworp afstand van hun huidige locatie gerealiseerd, namelijk de Schepenlaan 16.

Pro-Light is de afgelopen jaren, na de overname eind 2015, bezig aan een mooie groei. Vanwege deze groei zijn ze letterlijk en figuurlijk uit het huidige (huur)pand gegroeid. Het nieuwe bedrijfspand zal hen meer mogelijkheden bieden; een groter kantoor, meer opslagfaciliteiten en een nieuw, actueler en uitgebreider Light Xperience Center.

De werkzaamheden zijn in volle gang, de fundering is ondertussen gestort en ze hopen het einde van het derde kwartaal / begin van het vierde kwartaal te kunnen verhuizen.