Opening tweede fit20-studio Weert

(Foto’s) Eerstejaars studenten zakelijke dienstverlening van Gilde Opleidingen in Weert hielpen met de feestelijke opening van de tweede fit20-studio in Weert. De opening vond zaterdag plaats in het bijzijn van wethouder Van den Heuvel.

De studenten zorgden voor de uitnodigingen voor de genodigden, de aankleding van de zaal, bestellen van de catering, social media e.d. Tijdens de opening werden de gasten ontvangen door de studenten en hielpen ze bij het uitdelen van de champagne en de hapjes.

Fit20 is een fitnessstudio gevestigd in Cwartier, in het harte van de binnenstad. Hier is het voor iedereen mogelijk om sterker, fitter, gezonder, soepeler en energieker te worden in slechts 20 minuten per week. Vanwege de groei besloot de ondernemer Tom van Dooren om uit te breiden. En dat was zaterdag natuurlijk een feestje waard.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).