Heerschap start met MBO-opleiding

Vanaf september 2020 start Jumbo Heerschap, met winkels in Heythuysen, Nederweert en Weert, met een BBL-opleiding waarbij jonge talenten tegelijk kunnen leren én werken. Deze erkende MBO-opleiding wordt verzorgd in samenspraak met Jumbo Academy en vindt plaats bij Heerschap Groep in Nederweert.

Jumbo Heerschap biedt vanaf september 2020 een MBO opleiding niveau 2, 3 en 4 aan waarin studenten worden opgeleid tot verkoper, eerste verkoper en manager retail. Binnen 1,5 jaar kunnen studenten een landelijk erkend MBO-diploma behalen.

Het is een BBL-opleiding wat betekent dat studenten zowel gaan leren als werken. De theorie wordt gegeven door een vakdocent tijdens de klassikale dagen, wat gemiddeld een dag per twee weken zal zijn. Deze theorie kan meteen in de praktijk worden gebracht tijdens het werken in één van de supermarkten van Jumbo Heerschap. Het bijzondere aan de opleiding is dat de opleiding en schoolboeken volledig betaald worden door Jumbo Heerschap.

Jonge talenten

De BBL-opleiding is gericht op jongeren die aan het begin van hun carrière staan en die graag werken en leren willen combineren. “Wij zijn altijd op zoek naar jonge talenten. Zij zijn én hebben de toekomst. Wij investeren graag in deze jonge talenten door ze op te leiden voor een mooie carrière in de supermarkt.” aldus eigenaar Stan Heerschap.

Informatieavond

Jumbo Heerschap wil potentiële studenten en hun ouders graag meer informatie geven over deze BBL-opleiding. Daarom organiseren ze een informatieavond op maandag 9 maart welke start om 19.00 uur. Iedereen is welkom om op deze avond even binnen te lopen! Meer informatie staat op www.jumboheerschap.nl/bbl.