Artiesten Wieërt Alaaif 2020 bekend

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Onlangs werd bekend dat Wieërt Alaaif weer terugkeert tijdens het vastelaovendj-weekend in Weert. Nu de gemeente Weert groen licht heeft gegeven voor het muziekfestijn is de organisatie vol enthousiasme aan de slag gegaan om van deze vijfde editie weer een succes te maken. Natuurlijk zijn de grootste vastelaovendj-artiesten van Limburg weer van de partij!

Line-up artiesten

Het belooft weer een mooie editie te worden. Met de volgende artiesten op de bühne kan er een 100% feestgarantie worden afgegeven: Big Benny, Sjpringleavend, Moerepetazie, Fiorenza, Mark & Wilhelmien, Legata’s Lederhosen power, Roy Selder, Miesjke, Ed & Frans, Ron van Richting Roy en Maurice Fermont. Ook de LVK-winnaar 2020 Spik & Span staat op het programma van de 5e editie.

Het programma

Wieërt A-laaif start aansluitend aan de grote Rogstaekers-optocht op zondag 23 februari 2020. Vanaf 15.11 uur gaat het vastelaovendjfestijn van start met een DJ, waarna diverse Weerter artiesten het podium zullen betreden. Om 16.45 uur worden alle hoogheden van Weert uitgenodigd op het podium om ‘samen’ met de organisatie dé carnavalsvierders te verwelkomen.

Het feestplein van Wieërt Alaaif is gratis toegankelijk voor iedereen. Wel worden er hekken om het feestterrein geplaatst. Dit is een voorzorgsmaatregel om bij drukte crowdmanagement te kunnen toepassen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent, zodat je het feest niet hoeft te missen.

Weersverwachting

De organisatie houdt de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en heeft zich hier ook op voorbereid. Er wordt, net als voorgaande edities, een grote overkapping geplaatst. Dus je staat lekker droog en het verhoogt ook nog eens de sfeer. Er wordt stevige wind verwacht, maar op de Nieuwe Markt sta je behoorlijk goed beschut en zal de overlast beperkt zijn, zo is de verwachting.

Gedurende de dag zullen de weersomstandigheden in de gaten worden gehouden. Indien er alsnog aanvullende maatregelen genomen moeten worden dan zal dit via de Facebookpagina van Wieërt Alaaif bekend gemaakt worden. De Facebookpagina is te bereiken via www.wieertalaaif.nl en www.facebook.com/wieertalaaif.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie