Hobby- en Luikse markt op Boshoven
Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart a.s. is het Kwintet weer geopend voor de jaarlijkse Hobby- en Luikse markt. Deze drukbezochte markten staan goed bekend in Weert en wijde omgeving.

Zaterdag 29 februari is er voor de mensen die leuke artikelen zoeken een ruime keuze. Hier verkopen particulieren hun spullen. Op zondag 1 maart zijn er op de hobbymarkt weer zeer speciale hobby’s te zien zoals: papier architectuur, selectie van bloemdecoraties, keramiek, goud- en zilversmeden. Sieraden gemaakt van aluminium, glas, hout, hangers van zilver op rubber, pentekeningen, patch work , houtbewerking etc.

De op kwaliteit geselecteerde deelnemers tonen prachtige voorwerpen, vertellen over hun passie en laten zien hoe bepaalde creaties gemaakt worden. Sommige deelnemers geven een workshop. Deze sfeervolle Luikse-en hobby markt met prima horecavoorziening geven een bijdrage om elkaar in een vriendelijke omgeving te ontmoeten.

Kom dus gezellig snuffelen in het nieuwe Kwintet op Boshoven Weert. Let op nieuwe locatie: Ehrenstein 10.

De koffie met verse wafels staan klaar.
Vanaf 11.00 – 15.00 uur
entree €1,50,–

Meer informatie: www.conamoreweert.nl.