Sneeuw verwacht in het zwembad

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

In het subtropisch golfslagbad de IJzeren Man sneeuwt het deze carnavalsvakantie. Sneeuw bij een temperatuur van 30 graden wie wil dat nou niet een keertje meemaken.

Volgens de weersvoorspellingen van klimaatbureau IJzeren Man zal het op vrijdag 28 februari 2020 vanaf 19.00 uur gaan sneeuwen in het golfslagbad van de zwembad De IJzeren Man in Weert. Dankzij een sneeuwmachine beleven de bezoekers van het zwembad plaatselijk sneeuwbuien in het golfslagbad.

Het discozwemmen wat deze keer in het teken staat van de apres-ski staat zal zo in winterse sferen plaatsvinden. Onder genot van veel speelplezier, een hapje en drankje kan iedereen komen genieten van dit unieke winterweer in Weert.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie