2e editie DrakenbootFestival Weert

Zaterdag 27 juni 2020 staat in het teken van spectaculaire drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart, drinken, eten en live muziek voor iedereen.

De eerste editie van het Kiwanis DrakenbootFestival in Weert was een geweldig spektakel en succes, mede dankzij de vele enthousiaste deelnemende drakenbootteams. Niet alleen een fantastische dag voor eenieder op en rond de Zuid-Willemsvaart, maar ook nog eens een mooie opbrengst voor het goede doel.

Kiwanis Weert staat klaar voor de tweede editie van dit bijzondere evenement in Weert. Ook dit jaar wordt de opbrengst van het Kiwanis DrakenbootFestival aan een goed doel gedoneerd.

Een drakenbootteam bestaat uit een trommelaar en zestien peddelaars. Zowel particulieren (buurtverenigingen, sportverenigingen, vrienden en/of familie) als bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deze spectaculaire race. Op de website www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl is alle informatie hierover te vinden.

Meedoen aan de Drakenbootrace betekent een topdag beleven met collega’s, vrienden en/of familie in hartje Weert. Om weer even de geweldige sfeer van vorig jaar te proeven: Aftermovie Kiwanis DrakenbootFestival 2019.