‘ne Verzörgdje middig in beeld

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Kepel Gootgemootj verzorgde zaterdag een gezellige vastelaovendjmiddig onder de noemer ‘‘ne Verzörgdje middig’ voor 6 verzorgingstehuizen in Weert met medewerking van bekende Weerter artiesten.

’s Middags ging de muziekcarrousel van start waarbij om de beurt Woonzorgcentrum Nedermazehof, Verpleeghuis St. Martinus, Zorgcentrum Ververshof, Woonzorgcentrum Zuyderborgh, Zorgcentrum Hieronymus en Woonzorgcentrum Hushoven door de artiesten werden bezocht. Ook wethouder Tessa Geelen maakte een ronde en liep de polonaise mee.

De bewoners werd een heerlijke middag gepresenteerd. Ze genoten zichtbaar van het muzikale spektakel. Een aantal bewoners waagden zelfs een dansje en liepen de polonaise mee.

Video via Youtube

https://youtu.be/3U6x6CrH8j4

[nggallery id=’9009′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie