Gezellige Vastelaovendjmiddag voor ouderen in Weert

Algemeen Vastelaovendj Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Zaterdag heeft Kepel Gootgemootj voor de vijfde keer op rij een hartverwarmende vastelaovendjmiddag – onder de noemer ‘ne Verzörgdje Middig – georganiseerd voor verschillende verzorgingstehuizen in Weert. Ondersteund door Weerter artiesten bracht Gootgemootj een feestelijke sfeer naar de ouderen.

Bewoners werden getrakteerd op een heerlijke muzikale middag, waarbij er volop werd meegezongen, gedanst en zelfs de polonaise niet ontbrak. De vijfde editie van dit evenement werd mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van lokale artiesten, waaronder Erik Fikken, Mark en Wilhelmien, Berke Donkers, Ivonne en Jan, De Köpkes, Kepel Um te Bäöke, Hermeni-j de Kompeni-j en Kepel Gootgemootj zelf.

Het succes van deze bijzondere dag was te danken aan de tomeloze inzet van vele vrijwilligers, waaronder chauffeurs en begeleiders, die allen belangeloos hun tijd en energie in dit initiatief hebben gestoken. Daarnaast kon het evenement rekenen op steun van verschillende sponsors, waaronder het Samenfonds0495 en Kupers Touringcars.

Dit jaarlijkse evenement blijft niet alleen een hoogtepunt voor de ouderen, maar versterkt ook de band tussen de gemeenschap en haar ouderen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie