Netwerkbijeenkomst ondernemers

(Foto’s) Woensdagmiddag organiseerden gemeente Weert, Stichting Parkmanagement en Centrummanagement Weert onder het genot van een hapje en een drankje een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.

De bijeenkomst werd bezocht door ruim 160 geïnteresseerde ondernemers. Na een welkomstwoord van Sylvia Rutten (parkmanager Weert) waren er verschillende workshops te volgen waarbij het thema arbeidsmarkt centraal stond. Er kon een keuze gemaakt worden uit onderwerpen als; werken aan Weert 2030, WAB-training – wet arbeidsmarkt in balans, boeien en binden van (jong) talent, bedrijfsleven en onderwijs pakken het samen op en op naar een evenwichtige en duurzame arbeidsmarkt.

Wethouder van den Heuvel gaf in zijn toespraak aan blij verrast te zijn door de grote opkomst, mede hierdoor was het een groot succes. Naar verwachting zal medio oktober de netwerkbijeenkomst nog een keer herhaald worden. Tijdens de afsluiting van de middag werden drie ondernemers in het zonnetje gezet voor ontvangen erkenningen in 2019; Kabissa Weert voor het ontvangen van twee Awards, Rijvers voor de Konnekt’os MVO prijs en Verkoelen dakwerken als aantrekkelijkste werkgever van Limburg.

Tot slot hebben de ondernemers Blankers Schoon, Expert Groep en Verkoelen dakwerken zich toegevoegd aan de arbeidsmarktagenda van de gemeente Weert. Het doel van de arbeidsmarktagenda is het streven naar een arbeidsmarkt waar werkgevers voldoende en gekwalificeerd personeel hebben, waar inwoners een geschikte baan kunnen vinden en waar een leven lang leren de norm is.

Bekijk een sfeerimpressie.