Luchtmachtorkest bij Philips v Horne

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Een bijzonder moment vandaag op de Philips van Horne. Daar kwam het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op bezoek.

In de ochtend vonden er verschillende workshops plaats in en rondom de muzieklokalen ter voorbereiding op het concert. Daarna volgde een groot concert in de aula van het schoolgebouw. Het concert werd bijgewoond door zo’n 500 leerlingen.

Het Orkest is een professioneel orkest met 50 musici. Het takenpakket omvat onder meer de muzikale omlijsting van militair ceremonieel en het geven van relatieconcerten voor de bevolking in regio’s rondom vliegbases. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is uniek in de wereld van de professionele blaasmuziek.

Video via Youtube

https://youtu.be/Dki5_iLnO_4

[nggallery id=’8968′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie