Archieffoto : preensetreffe | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op vrijdag 14 februari zal het jaarlijkse Preensetreffe weer plaatsvinden. Een jaarlijkse traditie waaraan alle Weerter en Nederweerter Prinsen met hun gezelschappen deelnemen. Dit jaar wordt het Preensetreffe georganiseerd door V.V. de Moêzevângers Laor in de Poort van Limburg.

Het mooie symbool van dit jaar is dat dit grote feest plaatsvindt op Valentijnsdag. Feit is dat het Preensetreffe staat voor verbroedering tussen de Vastelaovendj verenigingen uit de regio. Samen wordt er jaarlijks een groot feest van gemaakt, en ook dit jaar zal het Preensetreffe weer worden opgeluisterd door een aantal regionale artiesten en kapellen.

Het belooft zeker weer een fantastisch feest te worden! De zaal opent om 18.30 uur, en het officiële startsein van het feest zal worden gegeven om 20.00 uur.