Prins Henrie I van de Zweeloeere Leuken laat zijn hart spreken. Carnaval is een feest waarbij de zorgen van alledag even vergeten mogen worden, maar dat betekent niet dat we de realiteit uit het oog moeten verliezen. Daarom heeft prins Henrie I en zijn gevolg het volgende bedacht:

Allereerst hopen ze dat velen op de receptie in Zaal Jonas op 9 februari aanwezig zullen zijn. Mocht je dan toch een cadeau mee willen nemen, dan vragen ze je beleefd dit in de vorm van een donatie te doen. Deze donatie komt ten goede aan Hartsafe Leuken. Deze vrijwilligersorganisatie heeft in de Weerter wijk enkele AED-apparaten hangen. Om deze te kunnen onderhouden, te vervangen en om de vrijwilligers op te kunnen leiden is geld nodig. Hoe mooi is het als ze met zijn allen hiermee mensenlevens kunnen reden. De adjudanten van Henri nemen jouw donatie graag in ontvangst. Ze hopen dat je hier gehoor aan wil geven. Carnavalsdinsdag 25 februari zullen ze de opbrengst bekend maken.

Tijdens de bezoeken aan de zusterverenigingen zullen ze de receptie houdende hoogheden ook bereid doen vinden om hen cadeau in ontvangst te nemen en Hartsave Leuken te ondersteunen. Het is geen verplichting, mocht je willen doneren dan zou dit zeer op prijs worden gesteld. Maar zo niet is dit ook geen probleem.

Henrie I en zijn gevolg wensen je allen een hele fijne vastelaovendj toe onder zijn devies: “Met dieës daag zette vae nemus boetespel en gaeve aan dit fieest un fleenke lel!”.