Autobrand op Wilhelminastraat

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag rond 0.30 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Wilhelminastraat in de wijk Fatima van Weert.

Ter hoogte van de Sint Isidoruspassage was een auto in brand gevlogen. De auto stond al enige tijd geparkeerd. De bestuurster was in de nabije omgeving op bezoek geweest. Toen ze bij haar bezoekadres vertrok zag ze vlammen onder motorkap vandaan komen. Ze belde meteen de brandweer.

De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. De auto raakte onherstelbaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de autobrand.

Brandstichting wordt niet uitgesloten. Heb je iets verdachts gezien in de omgeving van de Wilhelminastraat / Isidoruspassage? Bel dan bel de politie via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Bel dan anoniem via 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/fPwBM8UQnW0