Record grote wagens in Nederweert

Nederweert – Vastelaovundjvereiniging de Pinmaekers uit Nederweert is verheugd over het aantal deelnemers aan de grote optocht welke op maandag 24 februari door de straten van Nederweert zal trekken.Dit jaar zijn er 43 inschrijvingen binnengekomen.

Maar liefst 19 grote wagens hebben zich ingeschreven voor de bonte stoet. Opvallend is ook het grote aantal personen welke deelneemt aan de stoet, maar liefst 617 personen.
De nummers zijn onderverdeeld in: 19 grote wagens, 8 grote groepen, 9 kleine groepen, 4 eenlingen, en diverse kapellen en muziekgezelschappen. Voor een compleet deelnemersoverzicht zie www.pinmaekers.nl

Optochtroute

De optocht start maandag om 14.30 uur en zal de volgende route volgen: St. Rochusplein, Budschop, Bernhardstraat, Ospelseweg, St. Rochusstraat, Brugstraat, Geenestraat, Loverstraat, Burgemeester Greijmansstraat, Kapelaniestraat, Pastorieweg, St Willibrordusstraat en de St Antoniusplein waar de ontbinding zal plaatsvinden. De prijsuitreiking voor de jeugd en de volwassenen is om 20.11 uur in De Pinnenhof.