Tiende editie zwemsportdag

Algemeen Sport Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Zwembad De IJzeren Man Weert

Zaterdag 18 april 2020 vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats.

Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. De Ronde Tafel Weert, ZPC de Rog, DSO, Punt Welzijn, Drukkerij van Deursen, De Lions en vele vrijwilligers.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen, waterpolo, waterskiën, een mattenrace en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje, snack en een consumptie aan. Het volledige programma is terug te vinden op www.ikkansporten.nl.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan nog tot en met 6 april 2020 via [email protected] of 06 30202582.

Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie