Boerenbruiloft in Swartbroek

Algemeen Dorpen Human interest Swartbroek Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 22 februari 2020 organiseren de Spoeëkejaegers van Swartbroek de boerenbruiloft.

Het boerenbruidspaar van dit jaar wordt gevormd door Petra Merkes en Davy Emans.De wederzijdse ouders zijn Eric en Marlie Van den Schoor-Saes en Erik en Anuska Prast-Rooijackers. De getuigen zijn Cindy Kessels-Peeters en Frank Truijen.

Om 19:30 uur start men in de kantine van voetbalclub R.K.S.V.V. aan de Eutropiastraat waar de “ondertrouw” plaatsvindt. Hierna trekt de stoet naar MFA Corneel waar rond de klok van 22.00 uur de “kerkelijke inzegening” plaats zal vinden en daarna kan het bruiloftsfeest beginnen.

De muziek wordt verzorgd door de Spoeëkejaegerskapel en de band “Davinci”.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie