‘Van alles wa merret’ in Budel

Budel – Het Budels Gemengd Koor (BGK) heeft een uitstekende reputatie wat betreft de organisatie en de gezelligheid van haar rommelmarkten. Ook in 2020 organiseert BGK weer de “Van-alles-wa-merret” in maart.

Op de “Van-alles-wa-merret” ben je zelf de marktman of -vrouw en kun je zelf je eigen overcomplete spullen verkopen en bepaal je ook zelf de prijs. Begin met het opruimen van je zolder en kasten en haal alle overcomplete of overbodig geworden spullen weg. Dat geeft lucht en een opgeruimd gevoel. Helemaal “Zen” wordt je daarvan!

Echt iets voor jou? Huur dan één of meerdere tafels en kom op een leuke manier van deze spullen af. Denk aan speelgoed, kleding, tassen, sieraden, huisvlijt, hobbyproducten, brocante, sportartikelen, huisgemaakte jam of honing, boeken, cd’s, antiek en curiosa, verzamelingen. Kortom: de spullen die je zelf niet meer nodig hebt maar waar een ander vaak heel blij mee is. Ontdek hoe leuk het is om voor één dag marktkoopman- of vrouw te zijn. En heb je zelf gemaakte kunst waarmee je naar buiten wil treden? Dan is ook deze markt daarvoor een uitstekende gelegenheid want voor die deelnemers wordt een apart deel van de markt gereserveerd.

Je steunt de vereniging door een tafel bij hen te huren; je heeft een gezellige dag, houdt er een mooie cent aan over en jouw spullen krijgen een tweede leven. Iedereen blij! De “Van-alles-wa-merret” wordt gehouden in Gemeenschapshuis de Borgh, Dr. Ant. Mathijssenstraat 15 te Budel op zondag 22 maart 2020 en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Doe mee, samen met jouw buurvrouw, vriend, vriendin of familielid en maak er samen met BGK een gezellige dag van. Kijk meteen op de website www.budelsgemengdkoor.nl onder het kopje “Van alles wa merret” en lees alles over de voorwaarden en de huurprijs en vooral: meld je snel aan!