Vierde Vinyl-Luister-Spot in beeld

(Foto’s) In het knusse en gezellige theatercafé van Theater de Huiskamer vond tijdens de stormachtige zondag de vierde editie plaats van Vinyl-Luister-Spot plaats

Gasten tijdens deze editie waren: Alf Poell (journalist, programmamaker radio/tv, o a. Omroep Limburg), Bert van Wijk, (filosoof, prominent lid D’66), Mark Vergoossen (45, professioneel gitarist), Martin Kessels (51, hoofd bedrijfsbureau Kezsels Wegenbouw – Mansvelt Infra Ontwikkeling en Management) en Eric Kessels (57, muzikant/docent muziek bij Ricks Rockplein. De presentatie is in handen van Jan Leenders en Jos de Graaff.

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).