Barco wordt Colorado Spiesz

Plaats een reactie

Horeca-ondernemer Rene Jeurgens gooit het roer om bij zijn restaurant Barco aan het Bassin. Barco wordt vanaf komende week omgebouwd tot restaurant met een traditionele keuken waarin een speciale spiesengrill geplaatst zal worden.

Er wordt in het restaurant dus afgestapt van het tapasconcept. Het nieuwe restaurant is tevens ‘vegetarian friendly’ en wordt een broertje van het naastgelegen Denver. In het nieuwe restaurant, dat Colorado Spiesz gaat heten, zullen voornamelijk spiesen op de kaart staan. Naast spiesen van ossenhaas, varkenshaas en kip, zullen er ook twee vegetarische spiesen te verkrijgen zijn. Ook komt er een saladebar.

“De bestaande formule van Barco trekt het huis uit en zal op locatie gaan. Hiermee gaan we verder als het nieuwe concept staat”, aldus Rene Jeurgens. “Bij Colorado Spiesz begint het avondje uit met een lekkere soep, gevolgd door een spies aangevuld met een salade van de saladebar. De zaak is vanaf zondag 16 februari gesloten voor een nieuwe inrichting. Naar verwachting gaat medio maart het nieuwe concept van start.

Meer info volgt via: www.facebook.com/barcoweert/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie