Win tickets voor Stones Sessions

Algemeen Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd

Winactie – Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

// Vrijdag 20 maart // De Bosuil //
➤ meer info + tickets: https://www.debosuil.nl/programma/stones-sessions/

Prijsvraag

Wil jij kans maken op 2 tickets voor dit concert? Beantwoord dan de volgende vraag: In welk jaar speelden The Rolling Stones op Pinkpop?

Mail je antwoord voor 4 maart naar [email protected] en wie weet win jij die tickets!
(winnaars krijgen bericht van de Bosuil)

Promovideo via Youtube

https://youtu.be/t9oZ6CD_emo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie