You2You opent de deuren in Beekstraat

Algemeen Economie Weert Reageer 3 min. leestijd

(Foto’s) In de binnenstad van Weert is zaterdagochtend de nieuwe winkel van You2You geopend. De winkel is verhuisd van het Oud Kerkhof naar de Beekstraat (tegenover de Wibra). Wethouder Van Eijk opende de nieuwe winkel.

You2You werd in 2003 opgericht door Rose Goodliff uit Weert. Zij vestigde zich aan het Oud Kerkhof 8, het straatje naast de St. Martinuskerk midden in het centrum maar ook een beetje verscholen wat in 2003 de ideale locatie was aangezien het nog een beetje een taboe was die tweedehands kleding.

In 2006 ging Rose op zoek naar een opvolger aangezien zij toch liever verder ging in het coupeuse vak. En een atelier aan huis makkelijker te combineren was met haar gezinsleven. Die opvolger werd Els Verkennis. Zij nam vanaf 2006 het stokje over en ging vol enthousiasme dit avontuur aan, en met succes. Vanaf het begin slaagde Els erin om de zaak nieuw leven in te blazen en werd You2You een prettige gastvrije en laagdrempelige winkel.

Na 13 succesvolle jaren besloot Els met toch wel wat pijn in haar hart, dat het wel goed was geweest. Els is inmiddels oma van twee kleinkinderen en wilde graag wat meer vrije tijd om nog meer van hen te kunnen gaan genieten.

Roos Marzouk was zeer geïnteresseerd in You2You over te nemen. In augustus 2019 nam ze het stokje over van Els. Roos was super gedreven en zat vol met nieuwe ideeën. Ze nam het winkeltje onder handen en maakte een frisse start aan het Oud Kerkhof.

Al snel bleek dat het winkeltje uit zijn voegen aan het barsten was. Er werd gezocht naar een groter pand. Uiteindelijk vond met de geschikte locatie aan de Beekstraat 2.

Op zaterdag 29 februari gingen de deuren van You2You op de nieuwe locatie open. De officiële opening werd verricht in het bijzijn van wethouder Van Eijk, en ook Rose en Els waren daarbij aanwezig.

Voor velen is You2You misschien onbekend in Weert, maar toch bestaat de winkel al ruim 16 jaar. Mede door de verhuizing naar de Beekstraat hoopt Roos dat haar winkeltje bij nog meer mensen bekend gaat worden. Je bent in elk geval van harte welkom. Loop gerust binnen, de koffie staat voor je klaar.

[nggallery id=’9070′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie