Aanmelddagen voortgezet onderwijs

Zit jouw kind in groep 8 van de basisschool? Dan maakt jouw kind samen met je een keuze voor een school voor voortgezet onderwijs.

Weet je al welke school het wordt? Mocht de keuze zijn gevallen op een van de LVO Weert scholen, dan kan jouw zoon/dochter zich samen met je aanmelden op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 tussen 19:00 en 21:00 uur. De scholen van LVO Weert bieden een breed onderwijsaanbod met veel onderwijskundige extra’s. Zo is er altijd wel een school die past bij de talenten van je kind.

Aanmelden

Meer informatie over het onderwijsaanbod en de aanmeldprocedure is te vinden op www.lvo-weert.nl/lvo-weert/activiteiten/aanmelddagen. De leerling wordt geacht zelf bij de aanmelding aanwezig te zijn. Tijdens de aanmeldavonden kan uw kind zich tevens aanmelden voor schoolspecifieke extra’s zoals Sportline of het Tweetalig Onderwijs.

Locaties
• Het Kwadrant – Thornstraat 7, Weert
• Philips van Horne – Herenstraat 298, Weert
• Het College Weert en KOERS – Parklaan 1a, Weert
• BRAVO! College Cranendonck – Jan van Schoonvorststraat 1, Budel