Ambulancedienst zoekt vrijwilligers

112 Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

AmbulanceZorg Limburg-Noord heeft een dringende oproep geplaatst. Ze zoeken per direct vrijwilligers om de ambulances te reinigen, zodat deze sneller inzetbaar zijn na het vervoer van een COVID-19 patiënt.

De vrijwilligers worden in een 2-ploegendienst ingezet op locatie bij de ziekenhuizen in Venlo, Roermond en Weert.

Wil jij in deze heftige tijd een steentje bijdragen en de handen uit de mouwen steken voor de Zorg? Dan is nu je kans! Stuur snel jouw (kort) CV per mail naar onze personeelsconsulent Willemijn Jussen: [email protected] Zij neemt dan z.s.m. contact met jou op.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie