Auto botst met fietsster op Dries

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 8.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval de Dries in Weert.

Op de fietsoversteek aan de zijde Louis Regoutstraat was een auto in botsing gekomen met een fietsster. De fietsster kwam ten val. De bestuurder van de auto en stopte om de ernst van de situatie te bekijken. Volgens getuigen wilde de bestuurder vervolgens weer vertrekken, maar daar staken de getuigen een stokje voor. Ze hadden de fietsster door de lucht zien vliegen en besloten om toch de hulpdiensten te alarmeren.

De fietsster is ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval en hebben de fietsster vervolgens naar haar plaats van bestemming gebracht.