Peiling voor animo zonnebloemranden

Naar aanleiding van een project met zonnebloemranden in de gemeente Lochem wil ook de gemeente Weert de mogelijkheden van een dergelijk project bekijken. De gemeente wil daarvoor eerst peilen of er animo is bij agrarische ondernemers in de regio voor een project met zonnebloemranden.

Zonnebloem

Een zonnebloemrand zorgt voor meer biodiversiteit in het buitengebied. De gemeente Weert overweegt een project met zonnebloemranden op te starten, maar wil eerst weten of en hoeveel ondernemers interesse hebben in een dergelijk project en bereid zijn hieraan mee te werken.

Ben jij agrarisch ondernemer in de gemeente Weert? Vul dan een formulier in bij de LLTB en laat hen weten of je eventueel geïnteresseerd bent in een project met zonnebloemranden: https://www.lltb.nl/nieuwsberichten/website/2020/03/zonnebloemranden-in-de-gemeente-weert.