Compostactie 28 maart afgelast

In verband met het coronavirus gaat de compostactie op zaterdag 28 maart aanstaande niet door. De gemeente Weert zal de actie mogelijk op een later moment organiseren.

Tijdens de compostactie kunnen inwoners van de gemeente Weert gratis compost ophalen bij de Milieustraat. Deze compost is gemaakt van groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval). Met deze actie wil de gemeente inwoners graag bedanken voor het scheiden van gft-afval.

Maatregelen tegen verspreiding van coronavirus,/h4>
Zowel landelijk als in Weert zijn maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt er ook een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten tot te Milieustraat, om ervoor te zorgen dat ze voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Ook vragen we om alleen naar de Milieustraat te komen als dat echt noodzakelijk is. Stel een bezoek uit, als dat kan.

Voor meer informatie over het coronavirus, zie www.weert.nl/coronavirus.