Delicatessenwinkel Puur! geopend

(Foto’s) De Hoogstraat in Weert is een nieuwe zaak rijker. Vandaag zijn de deuren van delicatessenwinkel Puur! geopend.

Puur! is de nieuwe winkel van Janneke en Yusuf. Je kent ze misschien al van de naastgelegen eeterij / coffee lounge Smaeck. Ze hebben de ‘smaeck’ te pakken en nu dus in het naastgelegen pand een delicatessenwinkel geopend. Na maanden van voorbereiding gingen zondag de deuren open.

Als je winkel binnenloopt loopt het water al in je mond als je de mediterraanse lucht ruikt. In de winkel kun je terecht voor o.a. olijfolie, pasta, zoete snuisterijen, verse bereidde mediterraanse gerechten, brood, kruiden, cadeau-artikelen en nog veel meer.

Puur! is geopend van woensdag t/m zondag. Woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.30 en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je via: https://www.facebook.com/smaeckweert/.