Bart Deckers langer bij St. Joseph 1880

Dirigent Bart Deckers is sinds 2017 verbonden aan Harmonie St. Joseph 1880. Deze afgelopen 3 jaar zijn zeer succesvol verlopen.

In 2018 was er de grote bijdrage aan het Van Hornejaar, met als hoogtepunt de première van het muziekwerk “Van Horne”, dat in opdracht van de vereniging is gemaakt door componist Rob Goorhuis. Daarna kwam in 2019 het onverwacht grote succes tijdens het concours in Veldhoven. Hier behaalde Bart Deckers met het orkest 90 punten met lof der jury. Dit was voor beide partijen voldoende reden om met elkaar in gesprek te gaan en het contract voor 5 jaar te verlengen. Hiermee blijft Bart Deckers aan de harmonie verbonden tot 2025.

Voorzitter Nico Snellen: “Wij zijn blij en trots dat we dirigent Bart Deckers voor 5 jaar aan ons hebben mogen verbinden. Dit zorgt voor stabiliteit en daarnaast kunnen we met deze, nog jonge, dirigent op weg naar een moderne muziekvereniging, binnen een sterk veranderend muzikaal landschap in Weert in de komende jaren.”

Daarnaast ziet dirigent Bart Deckers nog veel ontwikkelingsmogelijkheden in het orkest en kijkt uit naar de muzikale projecten die de komende jaren in de planning liggen. Hij vertelde met veel enthousiasme naar Weert te blijven komen.