Internationale Vrouwendag in Weert

Het Weerter vrouwennetwerk “Female Vrouwen en Zaken” besteedt al een geruim aantal jaren aandacht aan Internationale Vrouwendag. Dit jaar hebben zij weer een groot event georganiseerd. Twee topsprekers zullen in de Paterskerk het publiek boeien en verrassen, ook zal de Antje Award uitgereikt worden.

Gedurende 20 jaar is Female uitgegroeid tot een bloeiend netwerk met 40 vrouwelijke ondernemers/leidinggevenden, waarbinnen een groot scala van branches vertegenwoordigd is. De branches variëren van (zakelijke) dienstverlening, horeca, retail, (para)medisch, openbaar bestuur, productie/industrie, communicatie, kunst/cultuur/recreatie en wellness.

Programma

Gastspreker Marja Blankman is directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Weerterland en Cranendonck. Marja heeft gedurende haar dienstverband bij de Rabobank enorm carrière gemaakt en is vanaf 2014 werkzaam in de huidige functie in Weert. Sedert 2019 is zij bestuurslid van Konnekt’os hét MVO platform van Midden-Limburg. Er vindt een muzikaal intermezzo plaats door Tessa Klaver op piano en Emmy Leveau op de dwarsfluit.

Lucinda Douglas is een veelgevraagd spreekster op het gebied van empowerment en mindset. Lucinda is geboren in Kaapstad tijdens de apartheid, een tijd waarin overleven centraal stond. Ze is genomineerd voor Etnische Zakenvrouw van het Jaar en sprak in 2018 voor de Afrikaanse top ‘She Speaks’ in Nigeria. In datzelfde jaar was zij ook de stem van vrouwen op NPO1. In 2019 ging zij het theater in met haar one woman show: ‘de Cheerleader’ die zeer goed werd ontvangen. Lucinda is auteur van zes boeken. Centraal in haar presentatie staan humor, relativering, verbinden door ontspanning, zelfspot en een gezonde dosis ambitie.

Daarna volgt de uitreiking van de Antje Award door Carin Rosbergen, voorzitter ‘werkgroep 08 maart’. De prijs wordt uitgereikt aan een vrouw, woonachtig en/of werkzaam in Weert, die een bijdrage levert aan de bewustwording van de individuele vrouw en/of een bijdrage levert aan de verbetering van de maatschappelijke positie van vrouwen.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, toegang is gratis, koffie, drankjes en hapjes worden aangeboden door Female. Na afloop ontvangt elke bezoeker een exemplaar van Lucinda’s recente boek ‘Smart & Savvy Leadership, Every woman has to play her own game’.

Datum: Woensdag 11 maart
Locatie: De Paterskerk, Biest 43, Weert
Aanvang: 19.00 uur, start programma 19.30 uur
Inschrijving: Voor 06-03-2020

Aanmelden kan via de website www.femalevrouwenenzaken.nl onder het kopje aanmelden bijeenkomst.