Flinke schade na botsing in Ospel

Ospel – Update – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 19.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Ospel.

Op de splitsing Reijndersweg / Lochtstraat waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. De inzittenden konden op eigen kracht hun voertuig verlaten. Ze zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance. Een persoon is na het ongeval naar huis gerend. Hij is daar door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

De auto’s raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Buurtbewoners meldden dat er vermoedelijk een verkeersruzie / conflict aan vooraf is gegaan. Ook zou er iets uit een van de auto’s zijn gegooid.

De weg is afgesloten voor het verkeer. Het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) is nog bezig met het onderzoek.

Video via Youtube

https://youtu.be/rIKopKPoosk

[nggallery id=’9157′]