Grote brand in Heibloem

112 Algemeen Brandweer Weert Leudal Reageer 1 min. leestijd

Heibloem – Update – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn woensdagochtend iets voor 10.00 uur gealarmeerd voor een grote brand in Heibloem.

Aan de Asbroek staat een schuur in brand. In de opslagschuur stonden auto’s, een dieseltank, agrarisch materieel en wat goederen van hout en plastic. De brand zorgt voor flinke rookontwikkeling dat tot in de wijde omtrek is te zien.

De eigenaar is met lichte brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Het vuur is onder controle en de brandweer is nog bezig met de nabluswerkzaamheden. Een meetploeg van de brandweer is naar Roggel om te kijken hoe de neerslaande rook zich ontwikkeld en/of er schadelijke stoffen aanwezig zijn.

Video via Youtube

https://youtu.be/sDJeIBP4j6E

[nggallery id=’9158′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie