Honorair consulaat Letland in Weert

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Op dinsdag 17 maart aanstaande wordt in Weert het Honorair Consulaat van de Republiek Letland geopend in aanwezigheid van de Letse Ambassadeur Hare Excellentie mevrouw Aiga Liepiņa en de begin dit jaar benoemde Honorair Consul mr. Emile Bruschinski.

De opening van het consulaat vindt tegelijkertijd plaats met een inkomende handelsmissie van Letse bedrijven op het gebied van metaalbewerking en engineering. Voorafgaand aan de opening ontmoeten Nederlandse bedrijven en de Letse delegatie elkaar om meer samenwerking op economisch gebied te verkennen.

Het Consulaat wordt gevestigd op het hoofdkantoor van de Weerter onderneming ESEP Milieutechniek. Emile Bruschinski, directeur/eigenaar van ESEP, is begin dit jaar benoemd tot honorair consul van Letland in Limburg en Brabant. Het consulaat kan worden gezien als een verlengstuk van de Ambassade en heeft mede als doel het bevorderen van de economische, wetenschappelijke en culturele relaties tussen Nederland en Letland.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie