Is dit het moment om te kopen?

Foto via: Dwars Makelaars

Is dit het moment om te kopen? De woningmarkt in Nederland heeft alle kenmerken van een overspannen markt. Dit zal voor woningzoekenden in de regio Weert / Nederweert geen nieuws zijn.

Je wil bezichtigen, de bezichtiging wordt op het laatste moment afgebeld, want; de woning is verkocht. Misschien overweeg je zelf wel te gaan verkopen. Maar wat nu als de woning morgen heel snel verkocht raakt, en je nog geen andere woning op het oog hebt?

Een aantal NVM-makelaars uit de regio Weert en Nederweert organiseren vanavond in samenwerking met enkele lokale notariskantoren en hypotheekverstrekkers en de NVM een informatieavond om zo helder mogelijk antwoord te geven op alle vragen die in deze woningmarkt leven bij potentiële verkopers / kopers, en uit te leggen waar de kansen liggen.

Waar: Theater de Huiskamer, Wilhelminasingel 10 B in Weert
Wanneer: Vanavond, inloop vanaf 19:00 uur, aanvang presentatie 19:30 uur

Na afloop is er gelegenheid om 1 op 1 in gesprek te gaan met verschillende makelaars, notarissen en hypotheekadviseurs om uw vragen te bespreken.