IJzeren Man Dag op 5 april

De lente zit in de lucht. Tijd om lekker naar buiten te gaan en allerlei activiteiten te ondernemen. Als start van het buitenseizoen houden de ondernemers in het recreatiegebied De IJzeren Man in Weert op zondag 5 april hun jaarlijkse IJzeren Man Dag. Er is van alles te zien en te doen in het IJzeren Man gebied.

Gratis voordeelkaart

Nieuw dit jaar is de gratis voordeelkaart. Een groot aantal ondernemers in het gebied geeft korting op een activiteit of biedt een ander voordeel aan. De kaart is een jaar geldig en is uitsluitend op 5 april af te halen bij alle ondernemers van het IJzeren Man gebied.

Amuse fietstocht

Wat ook dit jaar niet ontbreekt is dat er weer kan worden deelgenomen aan de Amuse fietstocht. De afgelopen jaren deden honderden mensen mee. De tocht voert je door het prachtige IJzeren Man gebied en stopt op vijf horecalocaties voor een culinair hapje. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur starten bij Gasterij De IJzeren Man, IJzerenmanweg 4, Weert. De fietstocht is voor €12,50,- te boeken via www.ijzerenmanweert.nl. Ben er snel bij want vol = vol! Je kunt de route ook met de auto afleggen en tevens is er een leuke prijsvraag gekoppeld aan de fietstocht.

Recreatiegebied De IJzeren Man

Op deze bijzondere plek in Weert vind je midden in de natuur niet alleen de mooiste wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes, maar ook een klimbos met vier parcoursen, spectaculaire waterskibaan, zintuigenpark, binnen- en buitenzwembaden, een golfbaan, bowlingbaan, maneges, (indoor) speeltuin, diverse horecazaken en een gezellige kin-derboerderij. Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is, als hoofdtoegangspoort van GrensPark Kempen~Broek, het ideale startpunt en nodigt je uit om eerst binnen te kijken om buiten meer te zien.

Eigenlijk is er te veel te beleven voor één dag, dus blijf gerust een nachtje slapen. Met een vakantiepark, B&B, Natuurkampeerterrein en hotel is er voor ieder wat wils.