Nyrstar zoekt 25 nieuwe medewerkers

Budel-Dorplein – Update – Het aantal medewerkers bij Nyrstar in Budel neemt toe. De fabriek behoort tot een van ’s werelds grootste zinksmelters ter wereld en telt ruim 450 medewerkers. Nyrstar Budel maakt deel uit van een wereldwijde metaalonderneming die afgelopen zomer grotendeels eigendom werd van grondstoffenhandelaar Trafigura. Zij zorgden voor extra kennis, ervaring en kapitaal die Nyrstar op korte termijn naar een hoger niveau zal tillen.

HR Manager Jinny Kurvers: “Bij Nyrstar werken wij er dagelijks aan om het volledige potentieel van iedereen te bereiken en benutten. Collega’s worden op die manier experts in hun vak als operator, onderhoudsman of ingenieur. Of ze kiezen ervoor om internationaal carrière te maken. Ongeveer 70% van de huidige leidinggevenden bestaat uit collega’s die intern zijn doorgegroeid. Er kan dus met recht worden gezegd dat er binnen onze organisatie vele mogelijkheden zijn omtrent persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn altijd één en al oor als het gaat over de ambities die collega’s hebben”.

Op zoek naar een zin(k)volle baan? Ga persoonlijk in gesprek op 12 maart in de Bonte Os in Budel )Doctor Ant. Mathijsenstraat 12, Budel). Je bent van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. Of bekijk de vacatures op www.zinkwerkt.nl.

Update

Om het risico op besmetting met het coronavirus te beperken, hebben ze besloten de mini-jobbeurs in de Bonte Os gepland voor vandaag 12 maart niet te laten doorgaan.