Telefoonnummer Corona Hulp Weert

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanaf dinsdag 17 maart 09.00 uur stelt Punt Welzijn tijdelijk haar algemene telefoonnummer 0495-697900 beschikbaar voor vraag en aanbod van praktische hulp rondom de corona crisis. Dit telefoonnummer is gekoppeld aan de hulpactie Corona Hulp Weert welke al op facebook gestart was door Bart Maes van mlastories.nl.

Mensen die een hulpvraag hebben kunnen deze via het telefoonnummer doorgeven. Medewerkers van Punt Welzijn proberen tijdens dit telefoongesprek direct een match te maken met een hulpaanbieder. Lukt dat niet direct dan zoeken ze naar mogelijkheden om aan de vraag te voldoen.

Een hulpaanbieder kan via een Google formulier en via het telefoonnummer, een aanbod doen om iemand te helpen op het gebied van bijvoorbeeld boodschappen doen, hond uitlaten, medicatie ophalen of het bieden van een luisterend oor. Het google formulier wordt gedeeld via de facebook groep Corona Hulp Weert en via zoveel mogelijk andere (social) media.

Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op 17 maart wordt ook gestart met het verspreiden van flyers met informatie over Corona Hulp Weert. Zie ook www.coronahulpweert.nl.

Ook voor Cranendonck is er een Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/162889208068971 en voor Nederweert: https://www.facebook.com/groups/582005045722659/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie