Zwembad en waterskibaan dicht

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

Na uitvoerig overleg intern, binnen de Raad van Toezicht en in samenspraak met de Gemeente Weert is er besloten om vanaf vrijdag 13 maart 2020, 19.00 uur het zwembad te sluiten i.v.m. het corona-virus. Dit om zo min mogelijk risico te lopen voor de inwoners/bezoekers en medewerkers. Veiligheid voor alles, aldus het zwembad.

Op dit moment volgen ze de richtlijnen van het RIVM en zijn ze in ieder geval gesloten tot en met 31 maart 2020.

Op de website www.zwembadweert.nl en social media zullen ze iedereen op de hoogte houden wanneer ze weer open kunnen gaan. Ze zullen voor alle kinderfeestjes boekingen die er voor komende tijd staan kijken om deze om te boeken naar een later tijdstip.

Voor vragen kan er een e-mail gestuurd worden naar [email protected]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie