Aanmeldingen KVW Leuken geopend

Foto: via FB KVW Leuken

Het is zover! Je kunt je vanaf nu aanmelden voor KinderVakantieWerk (KVW) Leuken 2020! Deze week zal plaatsvinden van 20 t/m 24 juli, oftewel de tweede week van de zomervakantie.

Gezien de coronacrisis heeft de organisatie de keuze gemaakt om de aanmeldingen volledig digitaal te laten verlopen. Ze gaan nog steeds van het beste uit, namelijk een geweldige week die ondanks de huidige maatregelen door zal kunnen gaan! Mocht dit alsnog veranderen, dan krijgt iedereen gewoon zijn inschrijfgeld teruggestort (excl. administratiekosten). De organisatie heeft qua programma rekening gehouden met kosteloos te annuleren activiteiten, dus financieel staan ze er uitstekend voor.

Je kan de kinderen aanmelden via de volgende link:
https://www.kvwleuken.nl/inschrijven_kinderen.html

Op de website vind je ook het weekprogramma, de geweldige sponsoren, paklijst voor de kamp, etc. De inschrijfkosten bedragen dit jaar €24 (incl. administratiekosten). Ze verzoeken je de kinderen zo snel mogelijk aan te melden, zodat ze snel een goed beeld hebben van de deelnemersaantallen en hier optimaal rekening mee kunnen houden in de organisatie.

De organisatie doet er alles aan en heeft goede hoop om KVW dit jaar, mogelijk in enig aangepaste vorm, door te laten gaan. Bij vragen zijn ze telefonisch en per mail bereikbaar, de contactgevens vind je op de website: https://www.kvwleuken.nl/.